Krok po kroku
Stuknij numer, aby odhaczać kolejne kroki.
Otwórz Cenę i status
Wybierz jedną z własnych ofert i wpisz nową cenę, nowy status albo jedno i drugie.
Wyślij
RealtyMind wysyła zmianę do każdego kanału włączonego w Twoim biurze: do MLS, na Zillow, Realtor.com, Homes.com i na stronę Twojego biura.
Sprawdź każdy kanał
Każdy pokazuje Wysłano, Wpisz ręcznie albo Jeszcze niepołączone, więc zawsze wiesz, gdzie trafiła zmiana.
Brak połączenia z MLS? Użyj arkusza
Otwórz arkusz do wypełnienia w MLS. Wypisuje każde pole MLS i wartość do wklejenia. Oznacz jako gotowe, gdy już wkleisz.
Status zgodny z zasadami
Wkrótce w ofercie przechodzi w Aktywne, Aktywne w W toku lub Sprzedane i tak dalej. Sprzedane jest ostateczne.
- Publikacja listingów i połączenia z portalami są włączane podczas konfiguracji Twojego biura. Konfigurujemy je razem z Tobą.
- Zmieniać można tylko własne oferty. Domy z feedu MLS należą do biura wystawiającego.
- Każdy opis oferty napisany przez Ivy najpierw przechodzi kontrolę fair housing.
Pytania
Czy nadal muszę logować się do MLS?
Tylko do MLS, którego Twoje biuro nie połączyło. Wtedy arkusz do wypełnienia sprowadza to do szybkiego kopiuj-wklej.
Publikację listingów włączamy razem z Twoim biurem podczas konfiguracji.